ما آینده شما را طراحی میکنیم

چرا تولید محتوا

اگر شما یک وبلاگ یا وبسایت دارید تولید محتوا برای شما یک امر حیاتی است چون هم باعث افزایش ترافیک وبسایت یا وبلاگ شما می‌شود و هم باعث مشارکت اجتماعی. تولید محتوا اگر به صورت ساده و روان باشد و در آن از مطالب جدید و به روز استفاده شود، برای هر کسب و کاری حیاتی خواهد بود. بسیاری از شرکت‌ها وقت و منابع خود را به تولید محتوا اختصاص نمی‌دهند که در این صورت هدف شرکت را فقط به سمت بازاریابی سوق می‌دهند که در دنیای امروز خیلی مورد پسند نیست زیرا تولید محتوای جذاب و مفید می‌تواند مزایای بسیاری برای شما به همراه داشته باشد که مهمترین آن سئو محتوا و در مقابل آن جلب اعتماد کاربران شماست.

اهمیت بلاگر سایت

اگر شما از کلمات کلیدی مناسب و در مکان‌های درست استفاده کنید، تولید محتوا یک عنصر کلیدی برای سئو سایت شما به شمار می‌رود و راه خوبی برای ارتقا رتبه سایت شماست. اگر کلمه کلیدی که استفاده می‌کنید، در برچسب‌ها، سر صفحه، تیتر مطلب و محتوای مطلب استفاده شده باشد، می‌تواند باعث افزایش بازدید از سایت شما شود. موتور‌های جستجوی نظیر گوگل همواره به دنبال سایت‌هایی هستند که مطالب با کیفیت بالا تولید می کنند و کلمه کلیدی مناسب استفاده می‌کنند.

تماس با مشاورین ما

اهمیت اینفلوئنسر

واژه یا کلمه Influencer (اینفلوئنسر) در لغت یعنی «تاثیرگذار» و کسی که قدرت نفوذ روی نظر دیگران و جهت‌دهی به افکار آنها را دارد. معنی اینفلوئنسر در دنیای مجازی در ابتدا در یوتیوب شکل گرفت و بعد وارد شبکه های اجتماعی دیگر مثل اینستاگرام شد. واژه اینستافیمس (InstaFamous) هم اشاره به همین اشخاص دارد و گاها در میان مردم اصطلاحاتی مثل شاخ اینستاگرام هم می شنویم. اما آیا این فعالان فضای مجازی واقعا تاثیرگذارند؟ در دنیای واقعی افراد تاثیرگذار شامل گروه‌هایی مثل استادان دانشگاه‌ها، نویسنده و روزنامه‌نگاران، چهره‌های مشهور و دانشمندان هستند اما در دنیای مجازی قاعده بازی فرق می‎کند. اینفلوئنسرها افرادی هستند که توانسته‌اند فالوورهای زیادی جذب کنند و در تصمیم‌گیری‌های آنها موثر باشند. گاهی اعضای این دو دسته با هم یکی هستند و چهره‌هایی که در دنیای واقعی شناخته شده و تاثیرگذار بودند و حالا در فضای مجازی هم فعالیت می‌کنند. بسیاری از هنرمندان و ورزشکاران در اینستاگرام پرفالوور هستند و جزو این دسته به حساب می‌آیند. همچنین بعضی از چهره‌هایی که در فضای مجازی مورد پسند کاربران بودند، حالا در دنیای واقعی هم شناخته می‌شوند. مثلا بسیاری از اینفلوئنسرها با استفاده از محبوبیت‌شان توانستند برندهایی به ثبت برسانند و فعالیت خارج از فضای مجازی را شروع کنند.

تماس با مشاورین ما

تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر

به طور کلی می توان تفاوت اصلی بلاگر و اینفلوئنسر را در محل فعالیت آنها دانست. در تعریف اصلی بلاگر خواندیم که این افراد در وبلاگ های خود درباره تجربه های شخصی و یا برخی مسائل و رویدادها، پست هایی در قالب عکس و نوشته منتشر می کنند. اما در تعریف اینفلوئنسر خواندیم که این افراد از تمام پتانسیل های موجود برای معرفی خود و حوزه ای که در آن فعالیت می کنند استفاده می کنند. اما امروزه تعریف بلاگر دستخوش تغییراتی شده و هرکسی که در فضای مجازی مثل وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی مشغول به اشتراک گذاشتن پست ها و تجربه های خود است بلاگر گفته می شود. به طور کلی می توان گفت بلاگر و ولاگر ها به نوعی زیرشاخه های اینفلوئنسرها هستند. ممکن است یک بلاگر یا ولاگر به مرور به یک اینفلوئنسر تبدیل شود و یا هیچ وقت این اتفاق برای او نیفتد. تفاوت دیگری که برای این دو نقش می توان مطرح کرد، درباره ی برخورد دنبال کننده های آنهاست. در هر دو نقش تعداد دنبال کننده ها معیار و ملاک نیست. یک اینفلوئنسر می تواند با تعداد محدودی دنبال کننده، اثر به سزایی در تصمیم گیری همین افراد داشته باشد. اما یک بلاگر با دنبال کننده های بسیار نتواند مقصود خود را دنبال کند. پس اگر بخواهیم دقیق تر بیان کنیم، تفاوت اصلی این دو قشر در قدرت تأثیرگذاری بیان می شود. اینفلوئنسر با ترفندها و محتوایی که تا به امروز به اشتراک گذاشته، به مرور توانسته اعتماد و اطمینان مخاطبان را جلب کند و به نوعی در زندگی افراد نفوذ کند. به این ترتیب می تواند در تصمیم گیری آنها تأثیر بگذارد. اما بلاگر صرفاً با انتقال و بیان یک سری موضوعات تا به امروز فعالیت کرده و چندان درگیری و ارتباط خاصی با مخاطبان نداشته است. در واقع بلاگر نقش یک نویسنده را دارد. و مخاطبان خوانندگان کتابی هستند که او نوشته است. در طول زندگی ممکن است شما هیچ وقت با نویسنده ی کتاب مورد علاقه تان دیدار یا گپ و گفتی نداشته باشید. به این ترتیب استفاده اصطلاح بلاگر برای کسانی که در اینستاگرام یا سایر شبکه های اجتماعی مشغول به فعالیتند به نوعی اشتباه است. زیرا فضای کاری این دسته وبلاگ ها در نظر گرفته شده است. در قدیم هم در ایران وبلاگ نویسی در بین جوانان رواج داشت. این افراد اغلب نوشته های خود و یا تجربه های شخصی شان از سفر و … را در اختیار سایر کاربران قرار می دادند.

تماس با مشاورین ما

تعرفه خدمات مدیریت

برای آینده خود مدیر برنامه داشته باشید


پکیج طلایی مدیر وب

قیمت ماهانه از3.200میلیون تومان

  • مدیریت سایت

  • مدیریت شبکه های اجتماعی

  • سئو محتوا

  • سئو داخلی

  • جذب فالور

  • رپورتاژ آگهی

  • لینک سازی

مدیریت اینستاگرام

قیمت ماهانه از2.000میلیون تومان

  • تدوین اطلاعات

  • ساخت مقالات

  • ساخت فتوکلیپ

  • جذب فالور واقعی

  • دیزاین صفحه

  • گزارش 10 روزه

مدیریت سایت

قیمت ماهانه از1.200میلیون تومان

  • تدوین اطلاعات

  • ساخت مقالات

  • سئو داخلی

  • سئو محتوا

  • لینک سازی

  • گزارش 10 روزه