نرم افزارهای موبایلی نیز تولید موشن گرافیکی را نیزمهیا نموده اند و با به کار گیری از آنها میتوانید موشن گرافیکهای دیدنی ایجاد کنید، فارغ از اینکه نیازی به لپتاپ داشته باشید. دراین مقاله تصمیم گرفتیم تا یکسری نرم افزار موبایلی برای تولید موشن گرافیک را به شما معرفی کنیم.
برای استفاده های ساده و دمدستی، مثل تکثیر یک موشن گرافیک کوتاه در کانالهای اجتماعی می توانید استفاده کنید و یک موشن گرافیک دیدنی و جذاب را بسازید.
1- Kine Master
کاین مستر (Kine Master) یکیاز نرم افزارهای مشهور ادیت کلیپ میباشد که در عین آسانی، تجهیزات جذابی را هم در دست کاربران خود قرار میدهد. با ورود به اپلیکیشن میتوانید کلیپ ها یا عکس های موردنظر خویش را وارد نمایید و آنگاه از خصوصیتهای کاین مستر برای ادیت آن بهره ببرید.
کاین مستر رابط کاربری جذابی را در دست شما قرار میدهد و دست شمارا برای اجرا خصوصیتهای متفاوت بر روی ویدئو باز میگذارد. با کاین مستر قابلیت تولید موشن گرافیک هم برای شما آماده میباشد و قابلیت و امکان دستکاری فریم به فریم را دراین نرم افزار دارید.
همینطور این نرم افزار موبایلی برای تولید موشن گرافیک تمها و افکتهای متعددی را هم در دست شما می گذارد و با دسترسی که به لایههای گوناگون آن دارید، می توانید به آسانی آنان را دست خوش تغییرات نمایید. اما برخی از تجهیزات این اپلیکیشن در شکل خرید اشتراک فعال می شوند البته در سبک مجانی هم امکانهای مناسبی داراست. این نرم افزار هم برای یوزرها اندروید و هم برای یوزرها IOS در دسترس میباشد.
2- Img Play
با به کارگیری از Img Play می توانید پس از وارد کردن ویدئو یا عکسهایی که در لحظه گرفته اید، ویدیوهای کوتاه یا موشن گرافیک درست نمایید. در کنار آن هم قابلیت و امکانهای ادیت بسیار عالی را در مشت کاربران قرار میدهد و شما میتوانید سرعت بخشهای متفاوت را تنظیم نمائید، فیلترهای گوناگونی اضافه و به آسانی ویدیوهای خویش را جذاب نمائید.
امکان دیدنی این اپلیکیشن موبایلی، قابلیت افزودن عکس به ویدئو و ادغام عکسها باهم برای ایجاد کرد استاپ موشن میباشد. بعضی از امکانات این اپبه صورت پولی در اختیار کاربران است. برای مثال در مواقعی که بخواهید واترمارک (Watermark) روی ویدیوها را حذف نمائید، به استیکرها دسترسی داشته باشید یا این که افکتهای حرکتی به متون بدهید، بهتراست که اشتراک پولی این اپلیکیشن را تهیه نمائید.
Img Play برخلاف دیگر نرم افزارها که می بایست هرچند وقت یکبار اشتراک خویش را تمدید نمائید، یکبار خرید و به همه تجهیزات آن دسترسی خواهید داشت. هزینه اشتراک آن هم ۸ دلار میباشد که به نسبت امکاناتی که ارائه می دهد، حقیقتا مبلغ قابل قبولی میباشد.
۳- Textro
نرم افزار Textro را نمیتوان نرمافزار موبایلی برای تولید موشن گرافیک دانست ولی به جهت تجهیزات جالب و ولی رابط کاربری بسیار ساده ای که داراست آنرا معرفی می کنیم. برای به کار گیری از این نرمافزار کافیست که متن موردنظر خویش را وارد نمائید و آنگاه افکتها و فونتهای موردنظر خویش را اجرا نمائید.
Textro برای داشتن متنهای انیمیشندار فوقالعاده میباشد و امکانهای آن به طور کامل بدون پول در مشت کاربران قرار میگیرد. خروجی که از این اپ به دست میاورید را میتوانید در تولید موشن گرافیکهای خویش به کار گیرید.
۴- Adobe Spark
Adobe Spark یک ابزار توانا میباشد که به شما اجازه میدهد موشن گرافیکهای بینظیری ایجاد نمائید. این نرم افزار هم در نسخه گوشی و هم در ورژن دسکتاپ موجود است و میتوانید از هردوی آنها با توجه به نیاز خویش استفاده کنید.
دراین نرم افزار از در بین صدها پوسته انیمیشن می توانید ایده بگیرید یا این که با فردیسازی کردن آنها، موشن گرافیکهای خویش را آماده نمائید. همینطور قابلیت و امکان افزودن فولدرهای صوتی را هم به راحتی خواهید داشت. برای به کارگیری بیشتر از تجهیزات و قابلیت و امکانهای این نرم افزار هم بایستی اشتراک تهیه نمائید.
۵- Flipa clip
Flipa Clip اپلیکیشنی میباشد که در آن می توانید ایدههای خویش در تایمی کوتاه به موشن گرافیک تبدیل نمائید. دراین نرم افزار این قابلیت و امکان را دارید که فریم به فریم موشن گرافیک خویش را پباده سازی نمائید و حتی برای هر فریم با به کار گیری از ابزار درون این اپلیکیشن نقاشی کنید.
دراین نرمافزار موبایلی برای ساخت موشن گرافیک شما به لایههای گوناگون کلیپ دسترسی خواهید داشت و با اینکه در فضای دیجیتالی آن را تجربه می کنید، همگی تجهیزات درون این نرم افزار به طور مجانی ارائه می شود، البته خصوصیتهای اضافهتر هم میباشد که برای استعمال از آنها بایستی اشتراک داشته باشید.