نکات مهم در شروع کسب و کار – قسمت اول

نکات مهم در شروع کسب و کار – قسمت اول

آنچه در این مقاله می خوانید حاصل تجربیات «جان اوشر» است. او صدها کالا را بهینه سازی یا ابداع کرده است. یکی از این محصولات یک مسواک برقی است که تبدیل به پرفروش ترین مسواک آمریکا شد و آنهم فقط در طول ۱۵ ماه. کسانیکه با دنیای کسب و کار آشنا هستند به خوبی می دانند که این یک شاهکار است. او همچنین چندین کمپانی موفق را تاسیس کرده است. یکی از این کمپانی ها Cap Toys است که توانست به فروش ۱۲۵ میلیون دلار در سال دست پیدا کند و سپس آن را به کمپانی«Hasbro» فروخت.

نکات مهم در شروع کسب و کار – قسمت اول

۱) بزرگ بیندیشید ولی با یک کار کوچک آغاز کنید.

۲) قبل از شروع کسب و کار خود باید مطمئن شوید که مفهومی که در ذهن دارید قابل اجراست. بهتر است ابتدا یک نمونه کار انجام دهید و نتیجه را ارزیابی کنید. بیندیشید که چگونه میتوانید تئوری خود را در یک مقیاس کوچک بیازمائید، قبل از اینکه متعهد کاری بزرگ از قبیل قرارداد رهن و یا خرید مکان شوید. بهتر است در ابتدا طرح و کسب وکار خود را در غالب یک کسب و کار اینترنتی شروع کرده و در ادامه به گسترش کسب و کار خود بیاندیشید زیرا کسب وکار اینترتنی محدوده های کسب و کار سنتی را ندارد در ادامه به برخی از مزایای کسب و کار اینترنتی می پردازیم:

مزایای کسب و کار اینترنتی

* عدم محدودیت مکانی و زمانی (هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز در دسترس مخاطبین خود هستین)

* عدم پرداخت هزینه های جانبی مانند هزینه های آب و برق و اجاره مکان و ....

* در دسترس بودن

* افزایش فروش

* راحتی در خرید و فروش

* سرمایه کم رونق بالا

بازار +مدیر عامل بودن و داشتن رأی اکثریت+سود و زیان+نقطه سربه سر+گردش نقدینگی+طرح کسب و کار جامع+بودجه محدود+سرمایه کم رونق بالا +راحتی در خرید و فروش+افزایش فروش+در دسترس بودن +عدم پرداخت هزینه های جانبی +عدم محدودیت مکانی و زمانی +مزایای کسب و کار اینترنتی+محدوده های کسب و کار سنتی+کسب و کار اینترنتی+ بزرگ بیندیشید +شروع کسب و کار+کسب و کار+Cap Toys+

۳) اگر حتی بتوانید در شروع کسب و کار خود حداقل یک مشتری پیدا کنید و به شما ثابت شد که طرح مورد نظرتان قابل اجراست این شانس را دارید که این موفقیت، دفعات دیگری نیز برایتان تکرار گردد.

۴) در شروع کسب و کار خود با بودجه محدود کار کنید. اگر تجهیزات قدیمی‌تان قابل استفاده هستند، تجهیزات جدید تهیه نکنید. معامله پایاپای بهترین روش تهیه تجهیزات مورد نظرتان است.

۵) بدون داشتن یک طرح کسب و کار جامع که حاوی کلیه جزئیات باشد به آغاز یک کسب و کار جدید مبادرت نورزید.

۶) یک حسابدار می‌تواند به شما در مسائلی نظیر گردش نقدینگی، نقطه سربه سر و صورت سود و زیان کمک کند.

۷) بانک ها به مراتب ارزان‌تر از شرکا هستند و مشکل کمتری نیز در مواجهه با آنها دارید.داشتن یک شریک مانند ازدواج بدون وجود عشق است. زندگی شما در اینصورت از آن خودتان نخواهد بود. البته به یاد داشته باشید که آغاز یک کسب و کار با یک شریک بی‌نهایت بهتر از عدم آغاز یک کسب و کار است.

۸) وقتی یک شریک دارید باید به نظرات او نیز توجه کنید. در شراکت بدون رسیدن به توافق لازم هر تلاشی به بن بست خواهید رسید.

۹) مسئله دیگر، مدیر عامل بودن و داشتن رأی اکثریت است. این دلیل دیگری است که آگاه باشید هیچ‌گاه بیش از ۴۹ درصد از سهام شرکت خود را واگذار نکنید، البته اگر تمایل دارید که کنترل اوضاع به دست خودتان باشد!!

۱۰) آیا برای کسب و کار شما بازار وجود دارد؟ وسعت این بازار چقدر است؟

 

...
important-points-in-starting-a-business-part-one
  • design4
  • design4
design7