طرز فکر کارآفرینی

طرز فکر کارآفرینی

طرز فکر کارآفرینی


برای اینکه بتوان در مسیر کارآفرینی گام برداشت باید نکات مهمی را در نظر گرفت. توجه به این نکات نیاز به یک طرز فکر (Mindset) جدید دارد: طرز فکر کارآفرینی.

چهار تمرین اصلی که طرز فکر کارآفرینی را می سازد:

۱- خوب ببینید.

شما باید اطراف خود را خوب ببینید . نه تنها با چشم خود، که با چشم همه ی دوستان و با همه ی دوربین های تلویزیونی. همه جا را رصد کنید. دنبال چیزهای جالب و جدید باشید. دنبال تغییرات. اگر به فوتبال علاقه دارید، با دقت بازی را ببینید. تبلیغ روی لباس بازیکنان، فروشندگان در ورزشگاه ها، تبلیغات کنار زمین، نیازهای افراد در ورزشگاه، کیفیت چمن زمین، کفش بازیکنان، قدرت بدنی بازیکنان، مکمل هایی که بازیکنان ممکن است استفاده کنند، سبک موی بازیکنان، و … وقتی خوب دیدید اولین گام مهم را انجام داده اید. سپس همه ی نکات را در یک دفترچه یادداشت نمایید.

۲- بیزینسی فکر کنید.

لیست خود را از این دریچه ببینید که در هر کدام از این نکات دیده شده و یادداشت شده چگونه می توان پول درآورد. آیا از آرایش موی بازیکنان فوتبال می توان درآمد زایی داشت؟چه کسانی این کار را انجام می دهند؟ چقدر درآمد دارند؟ آیا مکمل های انرژی زا را می توان در ورزشگاهها فروخت؟ آیا می توان چمن ورزشگاه را با کیفیت کرد؟ در ورزشگاه چه چیزی بیشتر نیاز یک تماشاگر هیجان زده را برطرف می کند؟

 

تحلیل کنید+ اطلاعات کسب+بیزینسی فکر +خوب ببینید+طرز فکر کارآفرینی+کسب و کار اینترنتی+طراحی سایت+وب سایت+نرم افزار تحت وب+طراحی سایت کاشان+طراحی وبسایت+ وبسایت+ گروه نرم افزاری آرین+ گروه نرم افزاری کاشان+ طراحی وبسایت کاشان+ کاشان+ گروه نرم افزاری+ webdesign+ website+ seo+ بهینه سازی و سئو+ کسب و کار اینترنتی+ اشتغالزایی در منزل+ وب سایت های اطلاع رسانی+ وبسایت های تجاری+ سزمانی+ هتل و رستوران+ فروشگاهی+ طراحی سایت+ استراتژی بازاریابی محتوایی+ بازاریابی+ نرم افزار های تحت وب+ وب سایت های سازگار با موبایل+ کارت ویزیت آنلاین+ ایمیل مارکتینگ+ اپلیکیشن‌های تلفن همراه ایمیل+ بازاریابی شبکه‌های اجتماعی+ محتوای جذاب+ افزایش فروش+ مدیریت موفق+ سایت داینامیک+ سایت استاتیک+ الگوریتم مرغ مگس خوار+ استراتژی دیجیتال مارکتینگ+ پیاده سازی و مشاوره کسب وکارهای اینترنتی+ بازدید+ CRM ( مدیریت روابط با مشتری Customer Relationship Management)+ استارت آپ+ بهینه سازی کلمات کلیدی+ کارآفرینی اینترنتی+ مدیریت محتوی های رایج+ بازاریابی ویروسی+ بازاریابی دهان به دهان+ کسب و کار+ مزیت تبلیغات اینرنتی+ قابلیت های هارمونی 2017+ نماد اعتماد الکترونیکی+ تجارت آنلاین+ لینک طعمه+ افزایش رتبه+رنکینگ وب سایت+موتورهای جستجو+الکسا+ شبکه‌های اجتماعی+ فروشگاه اینترنتی+ کسب و کار اینترنتی+آموزش کسب و کار اینترنتی+بازاریابی محتوا+تبلیغات اینترنتی+بازاریابی محتوایی+گروه نرم افزاری آرین+سئو تبلیغات+ نتایج گوگل+الگوریتم مرغ مگس خوار+ رتبه بندی های گوگل+ تاثیر رفتار کاربران+ الگوریتم پیچیده و قدرتمند+ جستجو+اشتغالزایی+ رتبه الکسا+ مقاله+ جستجو در گوگل+ اشتغالزایی در منزل

 

۳- اطلاعات کسب کنید.

به شکل رسمی یا غیر رسمی با همه صحبت کنید. خود را به افرادی که اطلاعات خوبی در این حیطه ی مورد علاقه شما دارند، مرتبط کنید. به این فکر کنید که می توانید از چیزهایی مطلع شوید که دیگران نمی دانند. با صاحبان کسب و کارهای موفق صحبت کنید. هرگز به آنچه دیده اید و فکر کرده اید اکتفا نکنید.

۴- تحلیل کنید.

شما باید آنچه دیده اید و از آنچه اطلاعات کسب کرده اید را تحلیل کنید. شما باید بفهمید کدام بازار برای ورود شما مناسب است. نقاط قوت و ضعف خود را برای ورود به هر کدام از این کسب و کارها روی کاغذ بنویسید. تهدیدات را درک کنید و فرصت ها را هوشمندانه دنبال کنید. یک کارآفرین باید ذهن تحلیل گر و تفکر استراتژیک داشته باشد.

اکنون شما اولین گام ها در جهت ورود به دنیای کارآفرینی را برداشته اید. ذهن شما باید با دیدن و فکر کردن و مطلع شدن از اطلاعات روز به روز ورزیده تر شود. در ضمن شما باید کم کم نقش جدید خود را باور کنید. شما در مسیر کارآفرینی قرار گرفته اید. باید به سبک تازه ای فکر و عمل کنید.  شما اولین گام ها را که در ذهن یک فرد کارآفرین باید برداشته شود را پشت سر گذاشته است اما هنوز این اول کار است!

...
entrepreneurial-mindset
  • design4
  • design4
design7